جستجوی این وبلاگ

۱۳۹۲ اردیبهشت ۹, دوشنبه

سیاست خارجی؛ یکی از اولویت‌های انتخابات ۲۴ خرداد؟

من به همراه دکتر باوند و دکتر قاضیان  در برنامه دیدگاه ها در رادیو فردا 

«ورود رسمی حزب الله لبنان به جنگ داخلی سوريه»

رزمندگان ارتش آزاد سوريه با انتشار ويدیوهايی در يوتيوپ اعلان داشته اند که در پاسخ به جانبداری نظامی حزب الله به نفع بشار اسد، مناطقی از خاک لبنان را که تحت کنترل حزب الله است، بمباران کرده اند.
شیخ نبیل قاووق، در جریان دیدار محمود احمدی نژاد از لبنان

۱۳۹۲ اردیبهشت ۳, سه‌شنبه

محظورات شش‌گانه رهبر ایران در انتخابات ریاست جمهوری ۹۲

اگر خود را جای رهبر جمهوری اسلامی بگذاريم، مطلوب آيت‌الله علی خامنه ای از انتخابات ۹۲ چه بايد باشد؟ وی مايل است چگونه انتخاباتی رقم بخورد يا به تعبيری ديگر چگونه انتخاباتی رقم نخورد؟

۱۳۹۲ فروردین ۲۹, پنجشنبه

اظهارات تامل برانگیز علی اکبر ولایتی

 ولایتی هم سیاستمدار است و هم پزشک کودکان که به «یُمن ذوب در ولایت» مناصب و مناقب بسیاری هم در عرصه سیاست و هم در عرصه طب کودکان برایش رقم خورده است. اما آنچه موجب حیرت است اینکه تو گویی او گاه جامعه را با کودکان و اطفالی که به مطب اش می آیند اشتباه گرفته است چنان که گویی کودکان نابالغ را مخاطب اظهارات سیاسی خود می بیند از جمله وقتی مدعی است: «حکومتی پا برجاتر از ایران در بین کشورهای اسلامی وجود ندارد» و «امروز جهان اسلام بجز ایران کسی را ندارد».


۱۳۹۲ فروردین ۲۷, سه‌شنبه

روابط شکننده ایران و مصر در برنامه افق در صدای امریکا

روابط شکننده ایران و مصر  در برنامه افق در صدای امریکا
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bmDT5YSzt-o

رفتار متناقض اصولگرايان: تخريب احمدی نژاد و تنزيه رهبر

از ارديبهشت ۹۰ که محمود احمدی نژاد در اعتراض به علی خامنه ای مبادرت به خانه نشينی ۱۱ روزه کرد، تشت رسوايی او از بلندای «معجزه هزاره سوم» بودن به پايين افتاد. با حرکات ايذايی بيشتر او از جمله درگيری با روسای ديگر قوا و افشاگری که در مجلس راه انداخت، تخريب احمدی نژاد به «فضيلتی پرثواب» تبديل شده که ديگر هيچ يک از مقامات ريز و درشت، امامان جمعه، مجلسيان، نامزدهای انتخاباتی و مداحان حکومتی، ابايی از خرده گيری از او ندارند. تو گويی اجماعی در اين خصوص وجود دارد.

۱۳۹۲ فروردین ۱۷, شنبه

نخستين حمله به اقامتگاه کاردار ايران در قاهره در تاريخ دو کشور

حمله کنندگان با بهره جستن از تاخير پليس، به سنگ پرانی و سپس بالا رفتن از ديوار اقامتگاه مباردت ورزيدند و با نصب پرچم سوريه اعتراض خود را به حمايت جمهوری اسلامی از بشار اسد نشان داده و خواستار اخراج کاردار ايران شدند. اين «نخستين» حمله به ساختمان مسکونی نماينده ايران در مصر در طول روابط سياسی دو کشور به شمار می رود. 
یک معترض سلفی در نزدیکی اقامتگاه کاردان ایران در مصر

۱۳۹۲ فروردین ۱۴, چهارشنبه

جمهوری اسلامی در تمنای تجدید رابطه با انگلیس

به نظر می رسد علی اکبر صالحی (دارنده مدرک دکترا از دانشگاه ام.آی. تی امریکا) هنوز راه درازی در پیش دارد تا بداند تعهدات بین المللی یک کشور، با استانداردهای دوگانه جور در نمی آید.
حمله افرادی که دانشجو خوانده می‌شدند به سفارت بریتانیا در تهران