جستجوی این وبلاگ

۱۳۹۶ اردیبهشت ۳۰, شنبه

انتخاب 96: انتخاب شیخ و نه سید



از انتخابات سال 76 تا انتخابات سال 96 بیست سال گذر ایام نیاز بود تا در انتخاباتی دیگر، سیدی دیگر (رییسی) و شیخی دیگر (روحانی) باز به مصاف هم بروند ولی این بار، مردم آن شیخ را برگزینند نه آن سید را که افزون بر یدک کشیدن سیادت، عنوان خادمی آستان قدس رضوی را نیز یدک می کشید. وی بی پروا اموال آستان را صرف تبلیغات انتخاباتی خود کرد. به مناطق محروم رفت. با فقرا عکس گرفت. هدایایی با آرم آستان قدس رضوی را بین محرومان توزیع کرد اما، در نهایت نه سیادت او برایش پیروزی آورد و نه تولیت آستان رضوی و نه نمایش حمایت از فقرا.

۱۳۹۶ اردیبهشت ۲۷, چهارشنبه

چرا سیاست خارجی در مناظرات نامزدها مطرح نشد؟

موضوع اعمال قدرت رهبر در حوزه سیاست خارجی آنچنان دستان یک رییس جمهور را می بندند که اگر فرد منتخب صد در صد آراء را نیز به خود اختصاص دهد و مردم از او قول گرفته باشند که مثلا از ادامه حضور در سوریه خودداری کند یا با امریکا رابطه ای جدید دراندازد، هرگز چنین اختیاری در دست ندارد هرچند نامش رییس "جمهور" باشد.
علیزاده:به رغم این همه حجم گسترده معضلات سیاست خارجی چرا این موضوعات در مناظرات مطرح نشد؟


۱۳۹۶ اردیبهشت ۲۴, یکشنبه

نگاهی به روابط ایران، پاکستان و عربستان


اگردر بدترین سناریو، روابط تهران-ر یاض به تنش نظامی منتهی شود پرسش اصلی این است که نقش پاکستان میان همسایه مهمش ایران و دوست و متحدش عربستان چه خواهد بود؟
تا اینجا اسلام توانسته حد وسط را گرفته و به گونه ای توازن را در مناسبات خود با هر دو کشور ایران و عربستان برقرار کند. اما، به شرح آنچه گفته شد آیا مواضع اسلام آباد در حال چرخش به سوی ریاض نیست؟