علی فلاحیان و مصطفی پورمحمدی دو روحانی، دو اصولگرا، دو نامزد بیبرنامه و دوچهره امنیتی در میان نامزدهای انتخابات ۹۲ هستند. مزید بر این اشتراکات، ویژگیهای دیگری را میتوان یافت که این دو را به یکدیگر بسیار شبیه ساخته: نزدیکی به بیت رهبری و دو همکار پیشین در وزارت اطلاعات. با وجود این همه اشتراک چرا هر دو اینها نامزد انتخابات شدهاند؟
در این وبلاگ تلاش دارم تا تحلیل و نقطه نظرات خود را پیرامون تحولات ایران، منطقه و بعضاً جهان برای علاقه مندان ارائه کنم. ویژگی این وبلاگ نگاهی متفاوت است در جهت ارزیابی سیاست خارجه جمهوری اسلامی که طی مقالات یا مصاحبه ها، مورد بحث قرار می دهم. در این راستا تلاش دارم تا این وبلاگ، وبلاگی تخصصی با این هدف و با بهره بردن از 22 سال کار در وزارت خارجه، باشد. در این راه پذیرای نقد ناقدان هستم/ حسین علیزاده
جستجوی این وبلاگ
۱۳۹۲ فروردین ۱۰, شنبه
۱۳۹۲ فروردین ۲, جمعه
سال ۹۱؛ سالی زیانبار در سیاست خارجی جمهوری اسلامی
گرچه نمیتوان از این حقیقت گذشت که ایران اندک کارتهای مهمی همچون حضور مؤثر درعراق و قدرت«چانهزنی» در مذاکرات هستهای در دست دارد که نمیتوان آنها را نادیده گرفت ولی اگر اندک موارد قدرت تأثیرگذاری تهران را در یک کفه و شکست دیپلماسی سازمانی، تنش در مناسبات با بسیاری از کشورهای جهان، محکومیت در نقض حقوق بشر و تحمل کیفر در پرونده هستهای را در کفه دیگر ترازو قرار دهیم، بیدرنگ باید نتیجه گرفت که برخلاف اظهارات مهمانپرست سال ۹۱ سالی زیانبار برای سیاست خارجی جمهوری اسلامی بوده که در نتیجه جایگاه بینالمللی و توان تأثیرگذاری ایران را شدیداً تنزل داده است.
۱۳۹۱ اسفند ۳۰, چهارشنبه
رفتارشناسی احمدینژاد: از نفی «نظام سلطه» تا نفی «سلطه نظام»
آرایش کنونی نظام، «تنازع بقا» برای ماندن در قدرت سیاسی جهت مصونیت از هر گزندی است. به چالش گرفتن قدرت رهبر(سلطه نظام)، دوئلی است که میان احمدی نژاد و رهبر شکل گرفته است. کدام نشان برای چالش کشیدن رهبر، بالاتر از «اعطای مدال درجه یک فرهنگ» به اسفندیار رحیم مشایی توسط احمدینژاد است؟ اقدامی که بیهیچ تردید باید آن را «دهن کجی» احمدینژاد به مقام عظمای ولایت! تفسیر کرد.
۱۳۹۱ اسفند ۲۷, یکشنبه
رهبر ایران؛ گرفتار در باز تولید «حاکمیت دوگانه»
حاکمیت دوگانه، پدیدهای همزاد با رهبری خامنه ای بوده اعم از آنکه ریاست دولت در دست رفسنجانی باشد که با اقتدار خود، خاتمی که با محبوبیت جهانی خود، یا احمدینژاد که با خودشیفتگی خود، فصلالخطاب بودن خامنهای را به چالش کشیدهاند.
۱۳۹۱ اسفند ۲۲, سهشنبه
مصاحبه با "راه دیگر" درباره اوضاع بین المللی ایران
مصاحبه با "راه دیگر" درباره اوضاع بین المللی ایران
http://rahedigar.net/1391/12/22/6-mah-srnevesht-saaz-iran/
۱۳۹۱ اسفند ۲۰, یکشنبه
قرارداد جدید: آزادی تحرک گردشگر مصری در ایران اما برعکس آن نه
وزیر گزدشگری مصر، در بازگشت از تهران در مصاحبه ای برای کاستن از انتقاداتی که بابت این قرارداد به او شده، جمهوری اسلامی را به «جن بو داده» تشبیه کرده و گفت: «اگر مصلحت کشورم اقتضا کند حاضرم با جن بو داده هم همکاری کنم.»
۱۳۹۱ اسفند ۱۸, جمعه
جمهوری اسلامی در عزای «تک نفره» برای مرگ چاوز
جالب است که اگر در فقدان شخصيتی برجسته، نخستين واکنش جامعه بُهت و ناباوری نسبت به از دست دادن متوفی است، با مروری به رسانه های ايران دانسته می شود که بسياری از رسانه ها در بُهت و ناباوری از اعلام عزای عمومی در ايران برای مرگ رهبر کشوری ديگر و همچنين صدور پيام تسليتی چنان غليظ در رثای او فرو رفته اند. اين ناباوری از آن خاطر است که مردم می پرسند چگونه پرتو عقل و خرد تا اين حد در مديريت کشور فروکش کرده است؟
۱۳۹۱ اسفند ۱۷, پنجشنبه
مصاحبه من و اقای اشکوری درباره تسلیت احمدی نژاد برای "شهید چاوز"
http://www.radiofarda.com/content/b1-reactions-to-ahmadinejad-public-mourning-for-chavez/24922245.html
۱۳۹۱ اسفند ۱۵, سهشنبه
مصاحبه من در برنامه افق در خصوص در باره آمیا
مصاحبه من در برنامه افق در صدای امریکا
ایران و آرزانین توافق کرده اند که از متهمان ایرانی این پرونده در ایران بازجوئی شود
http://www.youtube.com/watch?v=tM3eRRzwxao
اشتراک در:
پستها (Atom)